Menu
Sluiten

Kom plukken!

Zelf jouw unieke boeket plukken in onze kas? Kom op 3 oktober naar onze eerste plukdag!

De plukdag is natuurlijk in onze kas in Pijnacker, Zuid-Holland. Het is een bloemenzee aan kleur. Met jouw ticket voor de plukdag voorzien we jou van een drankje, lekkers en een tour door de kas. Na deze tour kun je jouw eigen gerberaboeket plukken!

Met zoveel vrolijkheid aan bloemen, vergeet je bijna dat buiten de kas het Corona virus huishoudt. Wij nemen alle maatregelen in acht. Gelukkig is onze kas groot genoeg en kan iedereen 1,5 meter afstand bewaren. We vragen je wel van te voren aan te melden en bij jouw entreeticket een tijdslot te kiezen. Hier kun je ook aangeven met hoeveel personen je er zal zijn.

Handgeplukt uniek boeket
Voor 11:00 besteld, vandaag in huis! 
Of morgen gratis
8 dagen bloei & happiness garantie
9.5 is wat jullie ons scoren, bedankt!
Tour door de kas
Hoeveel gerbera's staan er in de kas? Hoelang gaat een plant mee? Hoe maken we nieuwe soortjes? Tijdens de tour door de kas vertellen we jou alle ins & outs over het reilen en zeilen op de kwekerij!
Bloemenzee aan kleur
Ben je ooit al weleens in een bloemenkas geweest? Dit is jouw kans om kopje onder te gaan in een bloemenzee aan kleur. Geheid dat jij met een flinke dosis flower energy naar huis gaat!
De pluktuin
In de pluktuin kun je jouw eigen, unieke gerberaboeket samenstellen. Het is net een snoepwinkel: alle kleuren en vormen van onze gerbera’s bij elkaar. Wil je alvast oefenen? Pluk alvast een boeket via de webshop.

Kom jij naar de plukdag?