Menu
Sluiten

Wij willen met onze bloemen alleen maar met vrolijkheid en volle aandacht verspreiden! Helaas lukt dat top dit moment niet en daarom pauzeren wij de activiteiten van Bloom Makery. Je kunt daarom helaas geen bestelling plaatsen.
Wanneer wij weer starten, laten we dat hier uiteraard weten :-)

Boeket van de maand: Kerst Favoriet

Boeket van de maand: Kerst Favoriet

Jingle bell, Mariah Carey, Lampjes en kerstbomen je kan er niet meer onderuit. Het is eind deze maand kerst en wij zouden Bloom Makery niet zijn als we voor kerst geen bijzondere blijmaker zoude

n samenstellen. Met trots laten wij jullie kennis maken met onze Kerst Favoriet. Lees je mee?

Deze blijmaker zit boordevol typische kerst kleuren zoals rood en paars, de soorten die je kunt terugvinden in deze blijmaker zijn: de Mi Punki’s, Mi Dotti’s en onze normale germini’s.

  • Onze Gustav kun je herkennen door zijn dieprode kleur. Gustav zorgt in onze Kerst Favoriet voor een warme en chique uitstraling.
  • Bolero Yarayara is met haar vele blaadjes en lieve kleur echt een dotje om te zien. Door haar ronde vorm en vele blaadjes is zij een lid van de dotti’s.
  • Judy steelt met zijn wilde haren ehh… bladeren de show! Met zijn rode kleur en details in zijn bloembladeren zorgt Judy ervoor dat deze blijmaker eruitziet als een feestje. Onze Judy behoort tot onze Mi Punki’s.
  • Isabelle is met haar bijzondere kleurovergang niet te missen. Ze kleurt van een diep roze hart naar pastel roze, wat zorgt voor een vrolijke uitstraling.

 

Inspiratie:

Dit fantastische boeket is natuurlijk geïnspireerd op de kerst. Nu deze er dit jaar anders uit zal zien als andere jaren komen onze blijmakers goed van pas. Fleur je huis op met een leuk boeket of laat degene die je tijdens kerst moet missen weten dat je aan hem/haar denkt.

Meer tips en inspiratie
Meer tips en inspiratie
Zin in een boeket
Zin in een boeket