Menu
Sluiten

Flower energy voor harde werkers

Een nieuwe medewerker? Een jarige klant? Een gezellig kantoor?

Ook op het werk kunnen we flower energy, misschien af en toe nog wel meer dan thuis.

Genoeg redenen om iemand te verrassen met een bloemetje. Stuur gemakkelijk een echte blijmaker naar jouw medewerkers, klanten of relaties met een boeket van Bloom Makery.

Steun de Nederlandse kweker
Bloom Makery is onderdeel van LG Flowers, een gerberakwekerij in het Zuid-Hollandse Pijnacker. Al drie generaties lang worden daar gerbera’s gekweekt.
Verser dan vers
Boeketten die verser dan vers zijn, omdat ze direct vanaf de kwekerij verstuurd worden. ’s Ochtends geplukt is dezelfde avond of volgende dag in huis!
8 dagen bloei garantie
De gerbera is bij uitstek een bloem die vrolijkheid in huis brengt. Wij geven 8 dagen bloei & happiness garantie en met onze verzorgtips tot wel 14 dagen genieten.

Hoe werkt het

Kies een boeket
Wij hebben 9 boeketten beschikbaar om uit te kiezen. Met deze blijmakers in verschillende kleurstijlen is er altijd wel een het meest geschikt.
1
Bestellen
Vul alle benodigde informatie in via het formulier. Wij sturen jou de aanbieding voor de boeketten en een format voor adressen toe.
2
Betalen op factuur!
Je ontvangt van ons een offerte en naderhand de factuur. Deze kun je achteraf betalen.
3

Onze favorieten

Verwennen maar!

Handgeplukt uniek boeket van Nederlandse kweker!
Vandaag besteld, is morgen gemaakt en op de post
8 dagen bloei & hapiness garantie

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het bestellen?
Klik op de knop ‘Bestel nu’ om naar het bestelformulier te gaan. Vul alle informatie in, zodat wij een offerte kunnen maken. Deze ontvang je per e-mail van ons samen met een excel bestand om de adresgegevens van de medewerkers in te vullen.
Hoe werkt het betalen?
Na het accepteren van de offerte en het terugsturen van het ingevulde adressenbestand gaan wij voor je aan de slag! Jouw contactpersoon ontvangt vervolgens een factuur die achteraf betaald wordt.
Hoe werkt het bezorgen?
Tijdens het bestellen, heb je kunnen kiezen voor een verzenddag en -methode. Wij kunnen zowel overdag als in de avond boeketten laten bezorgen. Voor een avondlevering rekenen wij een meerprijs van €2,95.
Hoe kan ik een vraag stellen?
Je kunt ons bereiken via Jonne: 06 386 561 85. Of neem contact op met [email protected]