Menu
Sluiten

Wij willen met onze bloemen alleen maar met vrolijkheid en volle aandacht verspreiden! Helaas lukt dat top dit moment niet en daarom pauzeren wij de activiteiten van Bloom Makery. Je kunt daarom helaas geen bestelling plaatsen.
Wanneer wij weer starten, laten we dat hier uiteraard weten :-)

Waarom je altijd bloemen in huis moet hebben

Waarom je altijd bloemen in huis moet hebben

Naast dat bloemen, en dan vooral gerbera’s , heel jouw huis opvrolijken zijn er nog veel meer redenen om bloemen in huis te hebben. Zo kunnen ze helpen om je dag goed te starten en helpen ze mensen bij het meten van tijd. In deze blog geven wij jouw 3 interessante redenen waarom jij altijd een blijmaker in huis moet hebben.

Reden 1:

Bloemen helpen mensen bij het meten van tijd en het bijhouden van doelen. Verschillende bloemen zijn namelijk in verschillende seizoenen te verkrijgen, denk bijvoorbeeld aan de tulp. Zo weergeven bloemen het verloop van tijd. [1]

Reden 2:

Snijbloemen kunnen de visuele, emotionele en mentale connectie maken met de natuur, die we allemaal nodig hebben voor onze gezondheid en ons geluk. Dus zorg ervoor dat je je boeket neerzet op een plek die je s ’ochtends ziet, zo start je je dag goed.[2]

Reden 3:

Patiënten die bloemen en planten in hun ziekenhuiskamer hebben, daar is minder pijnbestrijding medicatie voor nodig en ervaren minder angsten. [3] Dus ken je iemand die wel een opkikker kan gebruiken? Een gerberaboeket kan wonderen doen.

 

 

 

[1] Design en omgevingspsycholoog Dak Kopec.

[2] Sarah bernard intrieurontwerper in LA

[3] Slaapdokter Raj Dasgupta.

Meer tips en inspiratie
Meer tips en inspiratie
Zin in een boeket
Zin in een boeket